Clubwebshop

De clubwebshop bestaat uit vier onderdelen: ‘v.v. Drenthina clubassortiment’, ‘sportkleding’, ‘accessoires’ en ‘casual’. Bij het clubassortiment staan alle artikelen in v.v. Drenthina clubkleuren. Hier zit ook automatisch een v.v. Drenthina clubbadge op. Bij ‘sportkleding’ en ‘accessoires’ staan alle artikelen in alle kleuren. Hier zit geen v.v. Drenthina badge op. Verder hebben we een casual kledinglijn van Quick, hier zit ook
geen badge op.

25% Korting in de nieuwe Clubwebshop!
De clubwebshop is vernieuwd! In de shop waarin alle Quick sportkleding verkrijgbaar is, krijg jij als v.v. Drenthina lid 25% korting. Wanneer je rechts op de button drenthina.voetbalstraat.nl klikt en de clubcode drenthina1947 invult bij ‘Inloggen’, veranderen alle prijzen. Scoor een nieuwe trainingsoutfit, je eigen voetbal of een lekker jack en ga volledig in stijl.

Voordelen

  • Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd
  • 15% van je aankoopbedrag gaat naar de vereniging
  • Je kunt kiezen uit producten met of zonder v.v. Drenthina clubbadge
  • Personaliseer je product door je naam, initialen of nummer erop te drukken
  • Keuze uit het gehele Quick assortiment

Ook niet voetballende broertjes, zusjes of andere familieleden kunnen hun Quick sportkleding met 25% korting bestellen in deze webshop.

Neem snel een kijkje op drenthina.voetbalstraat.nl en log in met drenthina1947 voor je korting! Maak onze webshop tot een groot succes voor jezelf maar ook voor Drenthina.

Met vriendelijke voetbalgroet,
De Sponsorcommissie
sponsorcommissie@drenthina.nl

Drenthina nieuws

Afval langs de weg

Afval langs de weg

Een bericht van een buurtbewoner van De Oude Ros over afval langs de weg.

Trainersduo verlengt verbintenis

Trainersduo verlengt verbintenis

Contractverlenging voor trainersduo We zijn zeer verheugd dat we ook voor het komende seizoen Marlow de Kleine en Gert Jan Lennips hebben kunnen vastleggen als trainer/coach voor het tweede elftal.

Robert Oosting nieuwe hoofdtrainer

Robert Oosting nieuwe hoofdtrainer

Robert Oosting wordt met ingang van het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer van de vv Drenthina. De 32-jarige trainer volgt daarmee Peter Timmer op, die na vier seizoenen ons heeft aangegeven te willen stoppen.

Oude glorie bezoekt de Oude Ros

Oude glorie bezoekt de Oude Ros

Wie kent ze nog deze oud 1e en 2e elftalspelers van onze club? De oude glorie bezocht zaterdag jl de wedstrijd Drenthina-LTC.