Sponsor worden?

Met meer dan 550 leden neemt de Voetbal Vereniging Drenthina een belangrijke plaats in, in het sociale leven van Emmen en omstreken. Om ervoor te zorgen dat al deze mensen (zowel jong als oud) wekelijks met groot plezier van het voetballen kunnen genieten, is een gezonde financiële basis een absolute noodzaak. Vele vrijwilligers zijn daarom vrijwel dagelijks bezig om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Aangezien de voetbalvereniging Drenthina een non-profit organisatie is, zijn wij voor onze inkomsten voor een groot gedeelte afhankelijk van sponsoren; mensen en bedrijven die onze club een warm hart toe dragen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

   Drenthina nieuws

  Week van de Scheidsrechters! Graag uw Respect!

  Week van de Scheidsrechters! Graag uw Respect!

  Beste leden, vv Drenthina is op zoek naar scheidsrechters voor zowel de jeugd als de senioren. Net zoals bij vele andere taken binnen de vereniging zijn we afhankelijk van vrijwilligers die onze mooie club ondersteunen.

  Drenthina zoekt een train(st)er voor Vrouwen twee

  Drenthina zoekt een train(st)er voor Vrouwen twee

  Drenthina dames twee zoekt een nieuwe train(st)er! Wij zijn dringend op zoek naar een trainer voor het 2e elftal van de dames voor het komende seizoen. Het tweede elftal komt komende seizoen uit in de 5e klasse en is een enthousiast team dat graag meer wil leren op voetbalgebied.

  Steun ons! Stem op Drenthina

  Steun ons! Stem op Drenthina

  Wil je ook dat de Rabobank onze club steunt? Dat kan als je een rekening hebt bij de Rabobank. Je logt in op de Rabobank app en daar kun je stem uitbrengen op onze club.

  Trainersduo voor JO17-1

  Trainersduo voor JO17-1

  Voor het komende seizoen hebben we twee enthousiaste trainers gevonden om onze JO17-1 te trainen. Het zijn de selectiespelers Ivar Drent en Frank Lucas.

  Fotoexpositie 75 jaar Drenthina

  Fotoexpositie 75 jaar Drenthina

  De fotoexpositie  75 jaar vv Drenthina is officieel geopend. Een expositie met foto's uit de rijke voetbalhistorie van onze vereniging.

  Drenthina – FC Emmen

  Drenthina – FC Emmen

  Als afsluiting van de festiviteiten in het kader van het 75-jarig bestaan organiseert onze vereniging een oefenwedstrijd tegen eredivisionist FC Emmen op woensdag 29 juni 2022

  Frank Griemink nieuwe voorzitter Drenthina

  Frank Griemink nieuwe voorzitter Drenthina

  Tijdens de bijzondere Ledenvergadering van de voetbalvereniging Drenthina, woensdag 11 mei 2022, is, op voorstel van het bestuur, Frank Griemink gekozen tot nieuwe voorzitter van de club. Frank volgt in deze functie Willem Jan Alders op die de voorzittershamer de laatste 8 jaar heeft gehanteerd

  Afval langs de weg

  Afval langs de weg

  Een bericht van een buurtbewoner van De Oude Ros over afval langs de weg.