Sponsoren

Met meer dan 550 leden neemt de Voetbal Vereniging Drenthina een belangrijke plaats in, in het sociale leven van Emmen en omstreken. Om ervoor te zorgen dat al deze mensen (zowel jong als oud) wekelijks met groot plezier van het voetballen kunnen genieten, is een gezonde financiële basis een absolute noodzaak. Vele vrijwilligers zijn daarom vrijwel dagelijks bezig om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Aangezien de voetbalvereniging Drenthina een non-profit organisatie is, zijn wij voor onze inkomsten voor een groot gedeelte afhankelijk van sponsoren; mensen en bedrijven die onze club een warm hart toe dragen!

U kunt ons daarom zowel zakelijk als privé op de volgende manieren sponsoren waardoor u (zeker zakelijk gezien) enorm kunt profiteren van de zeer grote exposure die wij u binnen Emmen maar ook ver daarbuiten kunnen bieden:

Zakelijke sponsoring:

 • Hoofdsponsoren
 • Co-Sponsoren
 • Kledingsponsor
 • Jeugdsponsor Tenue
 • Co-Sponsoren Jeugd
 • Sponsoren Supportersvereniging

Sponsor worden?

Wilt u sponsor worden? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen daarna contact met u op.

    

  Privé (en / of zakelijke) sponsoring:
  Lid worden van de supportersvereniging “GROEN-WIT”
  Voor meer informatie kunt u klikken op elk van de bovenstaande producten. De volledige sponsorbrochure (inclusief alle benodigde documenten) kunt u hier downloaden. Daarnaast kunt u voor meer informatie altijd contact opnemen met één van de leden van de sponsorcommissie.

  Mailadres: sponsorcommissie@drenthina.nl

  Roy Spreeuwers
  06-14367436
  r.spreeuwers@home.nl

  Willem Jan Alders
  06-54312789
  w.alders@atlasetsel.nl

   

  Drenthina nieuws

  Fotoexpositie 75 jaar Drenthina

  Fotoexpositie 75 jaar Drenthina

  De fotoexpositie  75 jaar vv Drenthina is officieel geopend. Een expositie met foto's uit de rijke voetbalhistorie van onze vereniging.

  Drenthina – FC Emmen

  Drenthina – FC Emmen

  Als afsluiting van de festiviteiten in het kader van het 75-jarig bestaan organiseert onze vereniging een oefenwedstrijd tegen eredivisionist FC Emmen op woensdag 29 juni 2022

  Frank Griemink nieuwe voorzitter Drenthina

  Frank Griemink nieuwe voorzitter Drenthina

  Tijdens de bijzondere Ledenvergadering van de voetbalvereniging Drenthina, woensdag 11 mei 2022, is, op voorstel van het bestuur, Frank Griemink gekozen tot nieuwe voorzitter van de club. Frank volgt in deze functie Willem Jan Alders op die de voorzittershamer de laatste 8 jaar heeft gehanteerd

  Afval langs de weg

  Afval langs de weg

  Een bericht van een buurtbewoner van De Oude Ros over afval langs de weg.

  Geslaagden voor opleiding tot G-voetbaltrainer

  Geslaagden voor opleiding tot G-voetbaltrainer

  Afgelopen maandagavond hebben 8 trainers van diverse verenigingen uit de regio met succes de opleiding tot G-voetbaltrainer afgesloten met een KNVB diploma. Voor vv Drenthina hebben Nynke Hof en Peter Hof deze nieuwe