Tim Idema nieuwe assistent trainer

Tim Idema nieuwe assistent trainer

28 februari 2022

Voor het seizoen 2022-2023 heeft Drenthina Tim Idema kunnen vastleggen als assistent-trainer. Tim gaat Robert Oosting assisteren bij de trainingen en wedstrijden van de eerste selectie.

Tim is niet geheel onbekend voor Drenthina. Hij heeft in de jeugd van Drenthina gevoetbald tot aan de C-junioren. Daarna is hij overgestapt naar vv Emmen. Tim heeft daar tot zijn 28e gevoetbald totdat knieblessures hem dwongen te stoppen. Ook is Tim jarenlang trainer en assistent-trainer bij vv Emmen geweest. Voor Tim is de cirkel rond, zoals hij zelf zegt. Hij is teruggekeerd op het oude nest.

Het bestuur is erg blij met de aanstelling van Tim als assistent-trainer. We zien het komende seizoen met vertrouwen tegemoet.

Drenthina nieuws

Afval langs de weg

Afval langs de weg

Een bericht van een buurtbewoner van De Oude Ros over afval langs de weg.

Trainersduo verlengt verbintenis

Trainersduo verlengt verbintenis

Contractverlenging voor trainersduo We zijn zeer verheugd dat we ook voor het komende seizoen Marlow de Kleine en Gert Jan Lennips hebben kunnen vastleggen als trainer/coach voor het tweede elftal.

Robert Oosting nieuwe hoofdtrainer

Robert Oosting nieuwe hoofdtrainer

Robert Oosting wordt met ingang van het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer van de vv Drenthina. De 32-jarige trainer volgt daarmee Peter Timmer op, die na vier seizoenen ons heeft aangegeven te willen stoppen.

Oude glorie bezoekt de Oude Ros

Oude glorie bezoekt de Oude Ros

Wie kent ze nog deze oud 1e en 2e elftalspelers van onze club? De oude glorie bezocht zaterdag jl de wedstrijd Drenthina-LTC.