Peter Timmer stopt als hoofdtrainer

Peter Timmer stopt als hoofdtrainer

11 december 2021

Peter Timmer heeft aangegeven dat hij, na goed overleg met onze bestuurslid Technische Zaken, aan het einde van dit seizoen stopt als trainer van de eerste selectie van Drenthina.

Drenthina wilde graag een verlenging aangaan voor het seizoen 2022-2023 met Peter en vindt het dan ook jammer dat hij een andere keuze heeft gemaakt. Peter past goed bij Drenthina en heeft zich jaren met veel enthousiasme ingezet voor de eerste selectie. Aan het einde van dit seizoen is Peter 4 jaar hoofdtrainer van onze eerste selectie. Een gedeelte van deze 4 jaar viel en valt (nog steeds) in de Corona-periode. Ondanks alle maatregelen heeft Peter en zijn technische staf hun uiterste best gedaan om de eerste selectie fit en gemotiveerd te houden.

Wij respecteren de keuze van Peter en danken hem voor alles wat hij voor Drenthina gedaan heeft en nog zal doen tot aan het einde van dit seizoen. Peter heeft aangegeven na dit seizoen een sabbatical te houden.

Drenthina nieuws

Afval langs de weg

Afval langs de weg

Een bericht van een buurtbewoner van De Oude Ros over afval langs de weg.

Trainersduo verlengt verbintenis

Trainersduo verlengt verbintenis

Contractverlenging voor trainersduo We zijn zeer verheugd dat we ook voor het komende seizoen Marlow de Kleine en Gert Jan Lennips hebben kunnen vastleggen als trainer/coach voor het tweede elftal.

Robert Oosting nieuwe hoofdtrainer

Robert Oosting nieuwe hoofdtrainer

Robert Oosting wordt met ingang van het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer van de vv Drenthina. De 32-jarige trainer volgt daarmee Peter Timmer op, die na vier seizoenen ons heeft aangegeven te willen stoppen.

Oude glorie bezoekt de Oude Ros

Oude glorie bezoekt de Oude Ros

Wie kent ze nog deze oud 1e en 2e elftalspelers van onze club? De oude glorie bezocht zaterdag jl de wedstrijd Drenthina-LTC.