Peter Timmer stopt als hoofdtrainer

Peter Timmer stopt als hoofdtrainer

11 december 2021

Peter Timmer heeft aangegeven dat hij, na goed overleg met onze bestuurslid Technische Zaken, aan het einde van dit seizoen stopt als trainer van de eerste selectie van Drenthina.

Drenthina wilde graag een verlenging aangaan voor het seizoen 2022-2023 met Peter en vindt het dan ook jammer dat hij een andere keuze heeft gemaakt. Peter past goed bij Drenthina en heeft zich jaren met veel enthousiasme ingezet voor de eerste selectie. Aan het einde van dit seizoen is Peter 4 jaar hoofdtrainer van onze eerste selectie. Een gedeelte van deze 4 jaar viel en valt (nog steeds) in de Corona-periode. Ondanks alle maatregelen heeft Peter en zijn technische staf hun uiterste best gedaan om de eerste selectie fit en gemotiveerd te houden.

Wij respecteren de keuze van Peter en danken hem voor alles wat hij voor Drenthina gedaan heeft en nog zal doen tot aan het einde van dit seizoen. Peter heeft aangegeven na dit seizoen een sabbatical te houden.

Drenthina nieuws

Week van de Scheidsrechters! Graag uw Respect!

Week van de Scheidsrechters! Graag uw Respect!

Beste leden, vv Drenthina is op zoek naar scheidsrechters voor zowel de jeugd als de senioren. Net zoals bij vele andere taken binnen de vereniging zijn we afhankelijk van vrijwilligers die onze mooie club ondersteunen.

Drenthina zoekt een train(st)er voor Vrouwen twee

Drenthina zoekt een train(st)er voor Vrouwen twee

Drenthina dames twee zoekt een nieuwe train(st)er! Wij zijn dringend op zoek naar een trainer voor het 2e elftal van de dames voor het komende seizoen. Het tweede elftal komt komende seizoen uit in de 5e klasse en is een enthousiast team dat graag meer wil leren op voetbalgebied.

Steun ons! Stem op Drenthina

Steun ons! Stem op Drenthina

Wil je ook dat de Rabobank onze club steunt? Dat kan als je een rekening hebt bij de Rabobank. Je logt in op de Rabobank app en daar kun je stem uitbrengen op onze club.

Trainersduo voor JO17-1

Trainersduo voor JO17-1

Voor het komende seizoen hebben we twee enthousiaste trainers gevonden om onze JO17-1 te trainen. Het zijn de selectiespelers Ivar Drent en Frank Lucas.

Fotoexpositie 75 jaar Drenthina

Fotoexpositie 75 jaar Drenthina

De fotoexpositie  75 jaar vv Drenthina is officieel geopend. Een expositie met foto's uit de rijke voetbalhistorie van onze vereniging.

Drenthina – FC Emmen

Drenthina – FC Emmen

Als afsluiting van de festiviteiten in het kader van het 75-jarig bestaan organiseert onze vereniging een oefenwedstrijd tegen eredivisionist FC Emmen op woensdag 29 juni 2022

Frank Griemink nieuwe voorzitter Drenthina

Frank Griemink nieuwe voorzitter Drenthina

Tijdens de bijzondere Ledenvergadering van de voetbalvereniging Drenthina, woensdag 11 mei 2022, is, op voorstel van het bestuur, Frank Griemink gekozen tot nieuwe voorzitter van de club. Frank volgt in deze functie Willem Jan Alders op die de voorzittershamer de laatste 8 jaar heeft gehanteerd

Afval langs de weg

Afval langs de weg

Een bericht van een buurtbewoner van De Oude Ros over afval langs de weg.